Portret


De mooiste versie van jezelf, op een ongedwongen manier.

Een portret moet uitstralen wie jij bent, ik vang momenten waarbij mensen volledig zichzelf zijn en even vergeten dat de camera op hun gericht is. Het is puur, persoonlijk en heel belangrijk ook, ontspannen. De persoon moet zich op zijn of haar gemak voelen voor de camera. Een foto zegt vaak zoveel meer dan alleen maar woorden. Een mooie frisse foto op je website, social media of LinkedIn is onmisbaar als je het mij vraagt.

ZAKELIJK PORTET

Een zakelijk portret. Een foto die gebruikt kan worden voor de website, je cv of als nieuwe LinkedIn profielfoto. Een professionele zakelijke foto van al je medewerkers op de website geeft je bedrijf een gezicht en zorgt ervoor dat de klant je als bedrijf een beetje beter leert kennen.

Ik kan op locatie langskomen met een studio set, maar de foto’s kunnen ook buiten gemaakt worden. Ik denk graag in mogelijkheden en die zijn eindeloos.

ZWART WIT

Op zoek naar een krachtig beeld? Dan is zwartwit misschien iets voor jou! Zwart wit geeft sfeer en karakter. Door sommige delen te belichten en andere delen te drukken kunnen bepaalde accenten worden versterkt die het oog van de kijker trekt.

Een zwart wit portret is breed inzetbaar. Het kan gebruikt worden voor zakelijke doeleinden, social media of gewoon voor thuis aan de muur.

Je hebt geen reden nodig om jezelf op een stralende manier vast te leggen.

Een mooie stralende foto van jezelf kan je zoveel meer zelfvertrouwen geven, daarnaast is het ook leuk om een mooie foto van jezelf te hebben. En daar hoef je geen speciale reden voor te hebben. Mijn doel is om aan jezelf te laten zien hoe mooi en bijzonder je bent, door jouw bijzondere kenmerken te belichten.

PAKKETTEN

Ik sta  open voor mooie samenwerkingen. Of je nu persoonlijk wat mooie portretten wilt hebben of een uitgebreidere fotoshoot voor je onderneming of merk. Het is heel leuk om over je plannen te horen en samen iets moois neer te zetten.

Portretshoot

Als je meerdere portretfoto’s nodig hebt, voor bijvoorbeeld social media of je website.
Óf gewoon leuk om van jezelf te hebben, geen reden nodig toch?

  • Fotoshoot van 1 uur
  • Locatie naar keuze
  • Minstens 10 hoge resolutie foto’s
  • Incl. bewerking van gekozen foto’s
  • Oplevering in een online galery

€180,-

Lifestyle reportage

Een reportage waarbij meer mogelijkheden zijn voor het maken van sfeerbeelden. Foto’s voor het volledig aankleden van jouw website en social media in je eigen huisstijl.

  • Fotoshoot van 1,5 – 2 uur
  • Locatie naar keuze
  • Minstens 20 hoge resolutie foto’s
  • Incl. bewerking van gekozen foto’s
  • Oplevering in een online gallery

€290,-

Alle prijzen zijn excl. BTW.
Er wordt 0,29 cent per km gerekend bij >10 km vanaf Amsterdam.


Andere wensen of vragen? Deel ze met mij via het contactformulier.
Bellen of Appen mag altijd, dat is wel zo makkelijk!